Icoon Dynamo vervangen

Dynamo vervangen

Dynamo vervangen nu met 15% korting

  • Stuntprijs
  • vanaf € 215,-

Laadt uw accu niet meer goed op en is hij recent vervangen?

Dan is het mogelijk dat uw dynamo aan vervanging toe is. De dynamo zorgt immers voor het opladen van de accu en daarnaast voor het elektrische circuit tijdens het rijden. Zo stuurt de dynamo elektriciteit naar de verlichting, radio, ruitenwissers en alle andere elektrische functies van de auto.

Wanneer de accu recent vervangen is en hij toch niet goed oplaadt, is er een grote kans dat uw dynamo versleten is. Wanneer u bij budgetservice.nl langs komt zal een van onze opgeleide en ervaren monteurs de oorzaak onderzoeken. Wanneer de oorzaak gevonden is zal er contact met u opgenomen worden over eventuele vervolgstappen.

Het vervangen van de dynamo kan deze accuproblemen verhelpen!

Wanneer uw dynamo versleten is, is het verstandig deze te laten vervangen. Het vervangen van een dynamo is vaak een dure reparatie. Om de kosten te drukken, kunt u ervoor kiezen om uw dynamo met een ruildynamo te vervangen.

Kom niet stil te staan en laat uw dynamo vervangen.

Wanneer uw accu niet meer goed bijlaadt door een kapotte dynamo, komt u vroeg of laat stil te staan. Daarnaast zullen uw koplampen, ruitenwissers en alle andere elektronische instrumenten minder goed werken. Het is dus verstandig om uw kapotte dynamo zo snel mogelijk te laten vervangen.

Nu voor de winter in de actie met 15% korting!

Speciaal voor de winterperiode biedt budgetservice.nl nu 15% korting op een nieuwe dynamo! Uw dynamo vervangen kan al vanaf € 215,-

Bij budgetservice.nl krijgt u de oplossing die bij u past:


  • Onderzoek naar de mogelijke oorzaak.
  • Eerlijk advies over de juiste oplossing.
  • Gediplomeerde monteurs met de nodige ervaring.
  • Heldere offerte zonder onverwachte kosten achteraf.

Vraag gratis naar de kosten voor het vervangen van uw dynamo.

Bij budgetservice.nl krijgt u vrijblijvend en overzichtelijk de kosten van het vervangen van uw dynamo te zien. Wilt u weten hoeveel een ruildynamo kost, dan kunt u dit online aangeven bij uw offerte aanvraag. Wij mailen u de volledige prijs inclusief montage, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Wilt u liever een afspraak maken om de oorzaak van het probleem te achterhalen, dan kan dat natuurlijk ook. Een van onze ervaren monteurs gaat de oorzaak van het probleem onderzoeken. Vervolgens zal er contact met u worden opgenomen om de (eventuele) vervolgstappen door te spreken.

Direct afspraak maken
Voor welke merken kunt u uw dynamo laten vervangen?

Wij vervangen onder andere de dynamo voor: Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen en Volvo. Staat uw merk er niet tussen? Geen probleem! U kunt uw kenteken direct online invullen. Wij zoeken zo de juiste prijs op voor het vervangen van de dynamo voor uw auto.

  • Deze pagina delen